خانه / نمونه های موردی / سایر / طراحی شرکت Aqwa

طراحی شرکت Aqwa

طراحی شرکت Aqwa 

معماران: Foster + Partners

پروژه شرکت Aqwa  با همکاری معماران” Foster + Partners “، طراحی شده  است.

این  پروژه ، یک شرکت توسعه تجاری  کلاس A ، در امتداد خط ساحلی در ریودوژانیرو ، برزیل می باشد . که به لحاظ استراتژیک و موقعیت ، در مرکز بازسازی شهری پورتو مارویله واقع شده است.

این پروژه ، در  منطقه ای ، که زمانی  محل دفن زباله بود ، اجرا شده است، و بخشی از برنامه ی بازسازی گسترده زمین ، دربندر تاریخی شهر به حساب می آید .

در طول تاریخ ، این منطقه در توسعه شهر و عدم توسعه آن تاثیرگذار بوده است . و جایی است که موسیقی “choro “و” samba “متولد شده است.

سایت مورد نظر، نزدیک بندر ریو قرار دارد . زمان احداث بنا ، طبق طرح جامع منطقه ، بخشی از این مسیر تخریب شده است ،  و دوباره بندر – که هر ساله پذیرای هزاران نفر از بازدید کنندگان می باشد – با بقیه منطقه ادغام شده است.

در این شهر، پارک ها، میدان ها و دیگر فضاهای عمومی در سراسر منطقه در حال بازسازی است ، در عین حال ، برای ایجاد یک منطقه پر جنب و جوش در قلب ریو،  تصحیح جریان ترافیک و معرفی فضاهای خرده فروشی، تجاری و مدنی در دستور کار قرار دارد.

این سایت ، توسط بندر ریو محدود شده است.  اطراف سایت، بزرگراه های  شهری همچون  Rodrigues Alves urban در شمال و Avenida Binário در جنوب  قراردارد . این بنا ، از طریق یک ایستگاه راه آهن جدید به حمل و نقل عمومی  متصل می شود و خدمت رسانی به سایت را آسان تر می کند. در قلب پروژه ، یک پل مرکزی بزرگ – یک پل عابر پیاده پر جنب و جوش –  قرار دارد . که تجربه  فضاهای خیابانی شهری را در این بندر صنعتی ، باز سازی کرده است.

 

تمام سایت های موجود در امتداد مرز شمالی منطقه ، نیز نیاز به یک پارک خطی دارند . یک پارک خطی با 400 متر طول در کنار این سایت قرار گرفته است ، و یک منظره زیبا ازکنار دریا را به نمایش گذاشته است . این  پارک ، شامل خطوط دوچرخه سواری ، مسیرهای پیاده رو در سطوح مختلف است. که از طرفی به عنوان یک عایق صوتی  عمل می کنند . و از طرفی هم در کنار حفظ  مناظر و دیدنی های اطراف ، از آسیب های بزرگراه محافظت به عمل می آورند .

توسعه این ساختمان 22 طبقه ای،  دارای برنامه ساختمانی مرحله به مرحله ای است . این بنا ، شامل 125،000 متر مربع فضای اداری، فضای خرده فروشی و فضای عمومی  است .  در زیر زمین ، پنج طبقه پارکینگ خودرو با رمپ های اختصاصی برای دسترسی آسان به ساختمان احداث شده است. لابی  و ورودی  اصلی بنا با دید به بندر و خلیج گوانابرا طراحی شده است

در طراحی شرکت Aqwa  ،علاوه بر آسانسورها ، از طریق دسته ای از پله های برقی ، که از هسته مرکزی  بنا به لابی ساختمان متصل می شود،  می توان به مکان  پارک ماشین ها دسترسی پیدا کرد .

پانل های Soft-spot برای اتصالات عمودی و پله های داخلی در این طرح گنجانده شده است. ارتفاع کف تا سقف در تمام طبقه های اداری 2.85 متر اتخاذ شده است. سازه اصلی شامل صفحات بتنی درجا،  با همراهی عرشه ی فولادی وهمچنین یک کنسول معلق فلزی به  عنوان لابی  می باشد.

طراحی شرکت Aqwa و توسعه آن ، منجر به دریافت گواهینامه LEED ASHRAE Gold   (در زمینه اصول پایدار زیست محیطی ) شده است . این پروژه ، یک برنامه و استراتژی شفاف را برای ساخت و ساز بنا ها و بهره گیری موثر از عوامل اقلیمی همچون خورشید و باران ،در فضاهای عمومی و فضاهای باز عمومی را فراهم می کند.

این ساختمان و ورودی هایش ، به آسانی و از طریق روش های دسترسی عمومی به سایت که قبلا گفتیم ، قابل دسترسی است .

 

درباره ی Lotfi- s

مطلب پیشنهادی

طراحی برج دیدنی میامی

طراحی برج دیدنی میامی

طراحی برج دیدنی ” Skyrise ” –  بلندترین برج میامی ساخت و ساز برج مرتفع  1000 فوتی  …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *