خانه / نمونه های موردی / طراحی بیمارستان / طراحی بیمارستان جدید مرکز پزشکی دانشگاه برج راش

طراحی بیمارستان جدید مرکز پزشکی دانشگاه برج راش

بیمارستان مرکز پزشکی دانشگاه برج راش 

طراحی بیمارستان  مرکز پزشکی دانشگاه برج راش موضوع بحث جدید ما می باشد. که خدمت همراهان عزیز متر به متر ارائه می شود،  پس همراه ما باشید!

مرکز پزشکی دانشگاه برج راش در شیکاگوی آمریکا  ، توسط گروه معماری  پرکینز و ایل ” طراحی شده است این گروه معماری  در حال حاضر برای دانشگاه یورک در کانادا فعالیت می کند.

دوستان عزیز جهت دریافت پروزه ورساله با موضوع بیمارستان اینجا کلیک کنید

مرکز پزشکی دانشگاه برج راش، بخشی از یک پروژه تحول دانشگاهی  است ، که شامل ساختمان ارتوپدی، قسمت پارکینگ و سیستم های بارگیری و تحویل می باشد.

بیمارستان مرکز پزشکی دانشگاه برج راش ، که حدود 800،000 فوت مربع زیربنا دارد. شامل 386 تخت بیمار و امکانات تشخیصی و درمان مانند جراحی، رادیولوژی و بخش های اورژانس می باشد. این بیمارستان در مجاورت  شریان هایی همچون  ایزنهاور اکسپرس (یک شریان اصلی در منطقه مرکزی شیکاگو) واقع در شمال،خیابان  Ashland در شرق و خیابان هریسون، خیابان اصلی دانشگاه کمبریج راش،که در جنوب قراردارد،  واقع شده است.

کانسپت طرح بیمارستان مرکز پزشکی دانشگاه برج راش ، شامل یک مستطیل هفت طبقه است . که شامل امکانات جدید تشخیصی و درمان است.  یک برج پنج طبقه ای  بربالای آن ساخته شده است . اصل  طرح شامل امکانات درمانی و تشخیصی است که یک بنیه و پایه قوی و مداوم درمانی ایجاد می کند .

بخشی از سطح زمین این پایگاه ، شامل بخش اورژانس است که به عنوان یک مرکز پیشرفته برای مواقع اضطراری برای شهر شیکاگو طراحی شده است. هندسه برج به گونه ای است که دستیابی به حداکثر منظره و نور طبیعی اتاق های بیمار را ایجاد می کند و در عین حال محیطی برای مراقبت های بهداشتی کارآمد و ایمن فراهم نماید.

معماری  نمای شمال، جنوب و شرق  به گونه ای است که به شرایط مختلف اطراف پاسخ می دهد. نمای شمال ساده و بزرگ مقیاس است، شبیه به بزرگراه مجاور. نمای  شرقی در کنار ساختمان ارتوپدی ، ورودی جدید ازبلوار اشلند را ایجاد و تقویت می کند.

نمای جنوب، هندسه خطی و هندسه منحنی طرح برج را به هم متصل می کند تا بتواند مقیاس ساختمان را ، با محیط ورودی بلوار ارتباط  دهد . جبهه ی جنوبی شامل عناصر عمومی پایه، مانند سالن ها و مناطق انتظار است.

در محل اتصال قسمت جدید بیمارستان و جزئ قدیمی آن ، یک پاویلن ورودی چند طبقه است که سقف آن به زیبایی طراحی شده است .تا باغ بیماران را در طبقه چهارم فراهم کند و از طریق پل به ساختار پارکینگ موجود متصل شده و دارای امکانات سطح بالایی برای کنترل بیمار است. پنجره های سقفی به عنوان عناصر مجسمه سازی باغ – سقف عمل می کنند و نور طبیعی را برای ورودی غرفه زیر فراهم می کنند. در قسمت  ورودی، پاویلن یک فضای طبیعی  بیرونی را به نمایش می گذارد  بدون این که در ارتباط با کاشت ، ایجاد آلودگی داخلی  نماید.

 

 

درباره ی Lotfi- s

مطلب پیشنهادی

طراحی ایستگاه مترو ---پاریس

طراحی ایستگاه مترو

در این بحث نمونه ای از طراحی ایستگاه مترو را آماده کرده ام .که میخوام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *